CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14.12.11

bukan niat sye :!

                   hey , stu ary ak updates due kali . YA TUHAN :) nk taw knpe ? ak bosan lha .

 siang tadi ak kate . ary nie ary yg lebih baek dri smlm kn ? ouh , silap sngad-sangad . teruk lagi dri smlm lha .
                btw , ak tetap jalankan kehidupan ak mcm bese . nk taw knpe ak sedey ?hmmm 
alah bese lha pompuan . cepat touching kan , bgi lky tade hal ,tpi bgi pompuan ouh terase yg amet !
               
             bngun tido akdi mmg semangat giler lha wei nk teruskan hedup , :) sbb dye da mule ok ,
tapi ta lme wei , ak tukar relationship ak nan dye lam facebook ouh , ak da kate kat dye law nk tukar-tukarlha , ta marah pom :0 bese lha pompuan , ckp leyh lha . padahal pendam dalam ,yeah tu ak lha tuh bkn pe lha sayam wei . ak cume pelik nan resau jer . dlu tade lak main tukar-tukar gtuh , tapi knpe skrng?kanpe ? hmm , esau lau syam ade owg len :'( .

            hey sayam , ak pelik lha knpe mu bt drimu tuh RUMIT kat realtionship facebook ? RUMIT sngt ke hbgn kite skrng nie ? law mu bt engaged ke ta brase aty agy . yeah ! mybe sume nie tak 
penting bt mu sayam , tapi seyesly lha ak gtaw mu , ia penting sngd bt pompuan mcm ak nie . . .
sumpah ak setia pade mg jer sayam ! ak da stop kwn nan dak laky tuh , sbb nk jage hbgn kite . . sumpah ak da tak lyn mne-mne lelky sbb ak nk jage hati mu sayam , :') 

          bkn niat ak nk menyepi ary nie syg , tapi ak nak mu cari ak . thanzx sayam sbb mcg ak tadi :)
sekeping mcg dari mu ibarat 1prize i got :) happy tak happy nye ak . umm , sumpah sayam tiap saat ak engat kt mu , ta nah ak lupe kan mu sayam , sayam ak pademu lebeyh agy dari sayam mu kat ak sayam wei , hm tanak ckp bnyk ah ! yg penting ak terus berdoa agar ary esop lebiyh baek dari ary nie :)yeah ! dari jauh ak nk ucap selamt mlm sayam , have a nice dream . i luve u !

                                                                                                                          love aira :)
                 

0 orang duk kalut: